Header Ads

Lelaki Dayus Mengasari Isterinya Di Khalayak Ramai Dan Marah Orang-Orang Yang Ingin Bantu Isterinya

Kisah keganasan rumah tangga biasanya akan berlaku di dalam rumah dan jarang sekali berlaku di tempat awam atau di khalayak orang ramai. Walau bagaimanapun, baru-baru ini ada satu kejadian yang amat mengejutkan ramai orang apabila kes sebegini berlaku di hadapan orang ramai.

Kes terbaru ini dipercayai berlaku di Lapangan Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) Sepang yang dikongsikan oleh seorang pengguna Facebook Suri Kempe yang bertanggungjawab memuat naik cerita ini dengan mengatakan seorang lelaki didapati sedang mengasari isterinya tanpa segan silu yang menarik perhatian netizen. Wanita ini turut memaklumkan bahawa beliau dan rakannya ingin menolong wanita terbabit.

Oleh: Suri Kempe


So this happened as Zuly and I tried to catch the train back from KLIA today.
We walked down the escalators and as we came down the final one towards to end of the hallway, I saw some guy pushing and shoving who I presumed to either be his girlfriend or wife repeatedly.

She managed to escape his grasp and he was about to go after her:

Me: eh tolong jangan nak belasah2 girlfriend.

A**hole: eh, itu isteri saya! (as if that made it all ok!)

Me: ha kalau isteri lagi la jangan pukul mcm gitu. Dah kenapa?

A**hole: apa masalah skarang ni?

*trying to get in my face, and puffing his chest*

Meanwhile, his friend who is standing behind several pieces of luggage on the side keeps telling me not to get involved.

Me: eh kalau dia nak pukul bini dia mcm ni, bukan saja masalah saya, masalah semua orang kat sini. Boleh aje saya report -

A**hole: report? report ah!!! **tch! Jangan nak masuk campur hal saya.
Wife comes along and tries to apologize for her husband's behavior. After she assured me she was okay, suddenly the A**hole yells,
"Kau ni siapa nak masuk campur hal aku?Dahlah tak pakai tudung!!"

I was walking away at this point, but when he yelled that out I turned around, and yelled back: hey! lelaki melayu dayus, dah lah pukul bini and mulut mcm sial ada hati nak kutuk saya tak pakai tudung? Ini lah masalahnya kalau dah bodoh!

And I turn and walk away. Of course, the stupid name calling doesn't stop, and I can hear him cussing in the background. When I finally remembered that it would make sense to take a picture of him, I was already behind the turnstile.

But whenever I pointed the phone towards him, he would attempt to hide behind someone. And flick me off on the side.

No comments

Powered by Blogger.