Header Ads

Gambar Saiful Penyanyi 'Ku Juga Mencintaimu' Dikatakan Bertukar Jadi Perempuan Tersebar Di Media Sosial


Artis lelaki jambu atau dilabel sebagai jejaka jambu digelarkan kepada artis lelaki ini Saiful yang dikenali melalui program Malaysian Idol tidak beberapa lama dulu.

Setelah penutupan program pencarian bakat baru tersebut, Saiful atau nama sebenarnya Mohammad Saiful Bin Bakeri kelihatan hilang dari industri seni tanah air sebelum muncul dengan lagu single 'Ku Juga Mencintaimu'.


Walau bagaimanapun, penyanyi lelaki yang mempunyai wajah manis ini dikatakan diam menyepi selepas lagu pertamanya itu yang menjadi siulan ramai, namun secara tiba-tiba dia muncul dengan lagu singlenya yang kedua berjudul 'Aku Ada Di Sini'.

Setelah sekian lama diam menyepi, penyanyi yang begitu popular di kalangan peminat wanita kerana mempunyai wajah manis dan comel ini dikatakan telah berubah menjadi seorang lelaki berperwatakan lembut atau lebih jelas lagi p0ndan.

Beberapa hari lalu, gambar-gambar seorang lelaki yang dipercayai penyanyi Saiful telah tersebar di media sosial Facebook dengan kenyataan yang menyatakan penyanyi berkenaan telah berubah menjadi seorang wanita. Berita ini amat mengejutkan semua peminat-peminatnya dan ada yang berpendapat bahawa berita ini adalah sekadar khabar angin sahaja.







Walau bagaimanapun, sehingga kini tiada sebarang maklum balas dari artis lelaki terbabit sama ada benar atau tidak tentang penyebaran gambar-gambar peribadi miliknya itu. Mungkin belum masanya untuk Saiful bersuara. - www.koleksiviral.com

No comments

Powered by Blogger.