Header Ads

(VIDEO) Pasangan Kekasih Buat 'Projek' Di Kaunter Restoran Makanan Segera Tanpa Segan Silu Dikecam Netizen


Memalukan apabila kelakuan tidak senonoh sepasang kekasih ketika menunggu pesanan makanan mereka dapat dirakamkan menerusi rakaman kamera litar tertutup (CCTV) di sebuah restoran Pizza Domino's Yorkshire.

Rakaman video yang berdurasi 16 saat itu memaparkan aksi pasangan kekasih itu sedang melakukan hubungan intim tanpa mempedulikan orang ramai yang berada di sekeliling mereka di restoran makan segera berkenaan di Scarborough, Utara Yorkshire.

Menurut laporan laman The Sun, pada September depan pasangan kekasih berkenaan akan didakwa di Mahkamah Majistret Scarborough di atas kesalahan yang mereka lakukan iaitu berkelakuan tidak senonoh di hadapan khalayak ramai seolah-olah melakukannya dengan sengaja.

Rakaman video berkenaan yang turut dimuat naik ke laman sosial dan tersebar secara meluas telah mendapat perhatian netizen yang rata-rata diantara mengecam tindakan pasangan kekasih terbabit dan menyifatkan pasangan itu tidak mempunyai rasa malu kerana berkelakuan seperti itu di tempat awam.


Seperti yang dilaporkan sekiranya didapati bersalah pasangan terbabit akan berdepan dengan hukuman dipenjarakan selama 6 bulan atau sejumlah denda yang harus dibayar sekiranya disabitkan kesalahan.

No comments

Powered by Blogger.