Ayah Tiri Rakam Aksi Rogol Anak, Isteri Report Polis - Koleksi Viral
Terkini
Loading...

Sunday, 19 February 2017

Ayah Tiri Rakam Aksi Rogol Anak, Isteri Report Polis

Advertisement

Advertisement


Nilai - Seorang lelaki ditahan dipercayai telah merakam aksi rogol anak tirinya apabila isteri membuat laporan polis setelah menemui bukti kukuh melalui rakaman video.

Lelaki yang berusia 40 tahun itu dikatakan telah merogol anak tirinya yang berusia 20 tahun tidak bersekolah dan tidak minat lagi untuk belajar.

Semuanya bermula apabila isterinya menemui kad memori yang ditinggalkan suaminya di dalam beg apabila lelaki berkenaan keluar untuk berkerja.

Suspek yang bekerja sebagai peniaga dan berketurunan Kadazan itu ditahan di rumahnya di Bandar Baru Nilai, di sini, semalam.

Ekoran penemuan rakaman video seks itu, ibu mangsa, 40, telah membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Nilai, di sini, semalam.

Ketua Polis Daerah Nilai, Superintendan Zaldino Zaludin berkata, pihaknya telah melakukan tangkapan terhadap suspek berusia 40 yang merupakan ayah tiri mangsa.

"Hasil siasatan mendapati suspek telah menjalinkan hubungan dengan anak tirinya yang berusia 20 tahun sejak tahun lepas.

Menurutnya, ibu mangsa sudah lama syak sesuatu selepas anak-anak yang lain memberitahu ganjil dengan sikap suspek dan mangsa namun tiada sebarang bukti ditemui.

"Ibu mangsa pernah bertanya kepada suspek dan mangsa tetapi masing-masing menafikan.

"Apabila kad memori dijumpai, ibu mangsa telah terlihat rakaman video seks antara suami dan anaknya dan video itu dijadikan sebagai bahan bukti," katanya.

Zaldino berkata, mangsa tidak pernah menceritakan kepada sesiapa kerana takut suspek akan meninggalkan ibunya dan membawa adik-adik jauh dari keluarga.

Suspek kini ditahan untuk siasatan lanjut dan kes disiasat mengikut Seksyen 376B Kanun Keseksaan,"katanya.

Sumber: Sinar Online

Share with your friends

Add your opinion
Disqus comments
Notification
Hai, klik apa tu? Boleh hubungi kami di ruangan contact.
Done