Wednesday, 15 March 2017

Doktor Sahkan Amyra Rosli Kini Mengandung Tujuh Minggu - Amar Baharin


Petaling Jaya - Doktor telah mengesahkan Amyra Rosli, aktres cantik isteri kepada pelakon Amar Baharin itu telah hamil dan kandungannya kini berusia tujuh minggu, lapor Mstar Online.

Amyra dibawa ke hospital swasta di ibu negara untuk mendapatkan rawatan setelah dipercayai sakit perut.

Menurut Amar Baharin, doktor baru sahaja mengesahkan Amyra kini mengandung setelah menjalani pemeriksaan termasuk imbasan.

Amar juga tahu sejak beberapa minggu lalu Amyra telah mengalami simptom-simptom kehamilan tetapi tiada kesempatan untuk membuat pemeriksaan sehinggalah malam tadi Amyra mengadu sakit perut yang memaksa Amar menghantar Amyra ke hospital untuk rawatan lanjut.

Melalui akaun Instagram milik Amyra Rosli, satu gambar telah dimuat naik olehnya yang memaparkan Amar sedang menemani Amyra ketika berada di hospital.

A post shared by Mrs Amar (@aamyrarosli) on

Amyra Rosli dan Amar Baharin telah diijabkabul pada 11 November 2016 dalam sebuah majlis yang telah diadakan di Hotel Premiera

Amar juga menjelaskan Amyra dinasihatkan berehat untuk selama dua minggu bagi memastikan kandungannya benar-benar kuat. Berkemungkinan dia juga akan berehat sementara waktu dalam bidang lakonan. - Koleksi Viral