Header Ads

Lelaki Menakutkan Netizen Kerana Disangkakan Hantu Tanpa Wajah Selepas Melihat Gambarnya Di Media Sosial


Seorang lelaki telah mengejutkan media sosial dan menakutkan netizen dengan beberapa gambarnya yang menarik perhatian ramai setelah dimuat naik ke laman sosial.

Gambar selfie pertamanya telah membuat netizen merasa takut apabila gambar tersebut kelihatan seperti hantu yang tidak mempunyai muka malah gambar terbabit tidak sedikit pun kelihatan seperti diedit semula.

Ramai mengatakan lelaki cina ini memiliki wajah yang rata dan mungkin cacat di mukanya memandangkan gambar tersebut tidak menampakkan mata dan mukanya.

Semua spekulasi netizen ternyata salah sama sekali kerana lelaki cina itu tidak cacat dan juga seorang lelaki yang normal mempunyai kedua mata, hidung dan juga mulut.

Difahamkan, tujuannya memuat naik gambar selfie itu kerana berniat untuk bertanyakan kepada orang ramai tentang style rambutnya yang baru. Dia juga memiliki dahi yang luas dan ketika dia mengambil gmbar dengan cara menundukkan muka, matanya tidak kelihatan, lalu ternampak seperti tiada muka dan mata.

Hanya gambar pertama sahaja yang kelihatan tidak menampakkan wajahnya yang sebenar. Gambar kedua dan juga ketiga adalah seperti di bawah. Saksikan! - Koleksi ViralSumber: WowMenariknya
Powered by Blogger.