Wednesday, 8 March 2017

Yuna Gembira Bertunang Dengan Adam Sinclair Minggu Lalu?


KUALA LUMPUR - Heboh di media sosial mengatakan penyanyi yang dikenali ramai telah bertunang sejak seminggu lalu. Yuna didakwa telah pun disunting oleh Adam Sinclair, lapor Berita Harian.

Yunalis Mat Zara'ai, 30, dipercayai mengikat tali pertunangan dengan adik kepada Ashraf Sinclair iaitu Adam Sinclair pada minggu lalu setelah selama setahun mereka berkawan.

Yuna dikatakan pernah memuat naik gambar mereka berdua di laman instagram milik Yuna Disember lalu dan ini menguatkan lagi dakwaan bahawa mereka mempunyai hubungan istimewa.

Difahamkan, Yuna amat gembira dengan lamaran Adam Sinclair, maka terjawab sudah segala spekulasi dan gosip percintaan mereka sejak September 2015 apabila gambar Yuna bersama Adam serta abangya Ashraf ditemani isterinya, Bunga Lestari ketika bercuti di Los Angeles, California.

Walaupun gosip panas itu amat mengemparkan Malaysia, tiada sebarang komen balas dari Yuna mahu pun Adam Sinclair untuk mengesahkan spekulasi berkenaan.

Gambar Yuna bersama Adam Sinclair tidak lama dulu kelihatan sangat mesra.
A post shared by Yuna (@yunamusic) on

Tetapi pihak media beranggapan mereka mempunyai hubungan istimewa setelah itu, apabila status atau pun entri kedua mereka di laman sosial seperti ada sesuatu yang mereka sembunyikan.

Menariknya, untuk mendapatkan kesahihan mengenai berita panas itu, BH Online telah menghubungi pengurus Yuna yang berada di Amerika Syarikat iaitu Nor Zaina Wardah atau Wawa.

Menurut Wawa, dakwaan itu hanyalah khabar angin semata-mata dan Yuna baru saja sampai di Malaysia bagaimana nak bertunang sedangkan di sibuk untuk menjayakan festival muzik, LoveLifest. - Koleksi Viral

Sumber: BH Online, Instagram Yuna