Header Ads

Gadis Ini Dikecam Teruk Oleh Netizen Kerana Muat Naik Video Tak Suka Lelaki Mata Sepet


Seorang gadis telah menjadi kecaman ramai netizen terutama kaum Adam pada beberapa hari lepas setelah dia memuat naik satu video tentang dirinya yang tidak menyukai lelaki bermata sepet.

Kenyataan gadis berkenaan mengundang padah seolah sengaja mencari masalah dan telah mencetuskan kemarahan netizen kerana pengakuannya itu boleh dikatakan sebagai satu penghinaan kepada lelaki yang bermata sepet.

Rakaman video aksi bersahaja wanita terbabit yang berdurasi 49 saat itu telah dimuat naik di media sosial melalui laman Facebook Like Suka TV dan Pro DIY Kit telah menjadi tular dengan pantas.

Pengakuan gadis berkenaan melalui rakaman video tersebut lebih kurang berbunyi seperti berikut:

"Ok hai, saya nak bagitahu kenapa saya tak suka lelaki bermata sepet sebab saya tak suka sebab mata dia susah nak buka, rimas saya tengok".

"Tengok mata saya, mata saya besar. So, I don't like mata sepet ok! Oh my God, kenapalah mata sepet? Mata dia kecik, tengok mata saya besar".Akibat kata-kata wanita berkenaan seolah menghina lelaki bermata sepet mendapat kecaman hebat dari netizen yang rata-rata meluat dan menyampah dengan wanita ini.

Antara komen-komen netizen terhadap gadis ini.

- Koleksi Viral
Powered by Blogger.