Rakaman Video Remaja Menggunakan Buah Alat Sulit Teman Lelakinya Jadi Span Mekap Cetus Perhatian Netizen


Gila, itulah perkataan yang pertama pasti akan keluar dari mulut setiap orang apabila menonton rakaman video seorang gadis yang sedang memakai mekap ini.

Ramai gadis yang sanggup menghabiskan ribuan ringgit hanya semata-mata untuk membeli beauty blander, tetapi berbeza dengan seorang gadis dari Florida, Amerika Syarikat ini kerana dia mempunyai caranya yang tersendiri untuk mencantikkan lagi mekap di mukanya.

Pasti anda merasa jijik dengan tindakan gadis ini Johnna Hines, 18, dia memilih untuk mengemaskan mekap di mukanya dengan menggunakan 'telur' milik teman lelakinya itu bagi menjadikan sebagai beauty blander atau lebih senang disebut sebagai span.

Johnna Hines dan Damon Richards - Foto Buzzfeed
Sungguh mengejutkan apabila gadis ini turut memuat naik rakaman video yang memaparkan dia sedang melakukan perbuatan itu melalui laman sosial Twitter miliknya pada hari Sabtu lalu sehingga menarik perhatian netizen lalu tular dengan pantas ke seluruh dunia.

Gadis berkenaan turut menjelaskan bahawa dia mendapat idea berkenaan menerusi teman lelakinya apabila Damon Richards, 20, pada mulanya hanya bergurau sambil meletakkan 'telurnya' itu ke atas muka Hines.

Walau bagaimanapun, tindakan Damon itu mencetuskan idea kepada Hines untuk membuat percubaan dengan menjadikan alat sulit teman lelakinya itu sebagai alat kecantikan untuk wajahnya.

Rakaman video berkenaan terus menjadi perhatian di seluruh dunia sehinggakan mereka menerima berbagai kecaman serta maklum balas yang positif.

Menurut Hines lagi, dia sedikit pun tidak pernah menyangkakan akan tindakannya itu akan mendapat perhatian sebegini dan semua ini adalah pengalaman yang gila, jelas Hines lagi.

Secara jujurnya kata Hines, perbuatan ini telah menghasilkan mekap yang lebih baik. Saya hanya melakukan ke atas dahi sahaja dan tidak perlu untuk memperbaikinya lagi dengan menggunakan span atau apa sahaja, kata Hines kepada Huffinftonpost.com.Selain itu, rata-rata netizen menyifatkan tindakan pasangan terbabit sebenarnya untuk mendapatkan perhatian serta mencari publisiti murahan kerana perbuatan mereka itu sungguh memalukan dan menjijikkan. - Koleksi Viral