Cubaan Rogol Guru Agama Gagal Apabila Alat Sulitnya Dipotong Mangsa Seorang Gadis


NEW DELHI - Cubaan rogol seorang lelaki menemui kegagalan apabila menerima padah alat sulitnya dipotong oleh wanita yang menjadi mangsa perbuatannya, lapor Berita Harian.

Dalam kejadian di rumah mangsa di negeri Kerala, Selatan India itu, mangsa seorang pelajar jurusan undang-undang yang berusia 23 tahun berada di kediamannya sebelum diserang oleh lelaki yang berusia 54 tahun yang dipercayai seorang guru agama.

Memetik laporan laman Udavayani, mangsa telah menggunakan sebilah pisau bagi mempertahankan dirinya dalam cubaan rogol itu sebelum memotong alat sulit lelaki terbabit.

Menurut Ketua Polis Daerah, G Sparjan Kumar, suspek, Hari Swami telah dibawa ke hospital berhampiran dalam keadaan tenat dan serius.

Laporan yang diterima dari media tempatan memaklumkan suspek kini dalam keadaan stabil setelah mendapat rawaran daripada doktor.

Difahamkan, lelaki terbabit sering menganggu mangsa sebelum ini semenjak beberapa tahun lalu.

Menurut pihak polis, ibu bapa kepada gadis cantik itu dikatakan langsung tidak menyedari ketika kejadian dan serangan itu berlaku terhadap anak mereka.

Kumar berkata, mangsa turut memberitahu bahawa ibu bapanya amat mempercayai Swami dan sering menjemput lelaki berkenaan untuk melakukan upacara khas serta bermalam di rumah mereka sebelum menyerang mangsa.