Gambar Kediaman Jutawan Kosmetik Dato Aliff Syukri Yang Dikatakan Kecil Dan Kurang Selesa Persekitarannya - Koleksi Viral
Terkini
Loading...

Friday, 19 May 2017

Gambar Kediaman Jutawan Kosmetik Dato Aliff Syukri Yang Dikatakan Kecil Dan Kurang Selesa Persekitarannya

Advertisement

Advertisement


Media sosial pernah dikejutkan dengan kenyataan jutawan kosmetik, Dato Aliff Syukri berikutan kenyataannya yang disifatkan riak oleh netizen apabila mengatakan rumah terbarunya itu kecil dan kurang selesa sehingga dikecam teruk oleh orang ramai.

Mungkin ramai diantara kita di luar sana belum pernah melihat rumah Dato Aliff Syukri yang didakwa kurang selesa dan mempunyai ruangan kecil itu.

Lokasi kediaman lelaki yang amat dikenali ramai ini terletak di satu kawasan desa yang mempunyai banyak kelebihan dari segi ruang dan persekitaran yang kelihatan luas malah setiap sudut serta ruang yang ada telah dimanfaatkan sepenuhnya yang menjadikan kediamannya itu tampak sangat menarik.

Apa yang lebih menarik lagi rekaan bentuk dalaman dilakukan oleh Dato Aliff sendiri mengikut citarasa dan ideanya yang tersendiri tanpa mengupah mana-mana pereka bentuk dalaman seperti lazimnya orang yang berkemampuan sepertinya.

Kreativiti Dato Aliff juga telah terbukti apabila beliau sendiri yang menghias segenap ruang di kediamannya itu termasuk menghias bilik tidur yang mempunyai lapan bilik tidur kesemuanya dengan memaksimumkan penggunaan ruang yang ada.

Sumber: Impiana Karangkraf

Share with your friends

Add your opinion
Disqus comments
Notification
Hai, klik apa tu? Boleh hubungi kami di ruangan contact.
Done