Kreativiti Lelaki Ini Dapat Pujian Netizen Apabila Berjaya Reka Pakaian Bintang Hollywood Low Budget


Seorang lelaki yang kreatif dan sangat berbakat dalam bidang fesyen kini jadi tular di media sosial apabila hasil karyanya menjadi bualan dan perbincangan netizen.

Lelaki yang dikenali sebagai Mina Gerges menerusi laman Instagram miliknya, seringkali memuat naik gambar-gambar dirinya yang berpakaian ala-ala bintang Hollywood dengan bermacam jenis pakaian yang disifatkan low budget atau kos rendah itu.


Kreativiti lelaki yang berasal dari Toronto ini telah menarik perhatian netizen apabila setiap kali dia memuat naik gambar dengan pakaian barunya itu di media sosial pasti menjadi perbualan hangat diantara netizen.


Rata-rata netizen memuji kreativiti lelaki ini dan ada juga yang cuba meniru idea lelaki gempal ini. Beberapa pendapat netizen pula menyatakan lelaki ini memang perlu diberi pujian kerana kreativitinya dan juga ideanya yang bijak itu kerana dengan menggunakan bahan-bahan yang murah dan mudah didapati di rumah dia mampu menghasilkan karya yang menarik serta lucu sekaligus menghiburkan. - Koleksi Viral