Paderi Mendakwa Boleh Berinteraksi Dengan Tuhan Secara Terus Melalui Telefon


Harare - Seorang pastor mendakwa beliau mampu bercakap dengan Tuhan serta mempunyai talian terus dengan Tuhan yang dirakam kononnya berinteraksi dengan Tuhan melalui talian telefon ketika di satu majlis yang dilakukan di sebuah gereja.

Kelihatan orang ramai begitu kagum menyaksikan dan mendengar pastor, Paul Sanyangore, 32, yang berasal dari Zimbabwe itu sedang berbual dengan Tuhan.

Sanyangore, mendakwa dia mempunyai talian terus dan memiliki nombor telefon Tuhan, malah turut mengakui bahawa beliau boleh menelefon Tuhan sekiranya perlu.

Adalah tidak mustahil kita boleh bercakap dengan Tuhan. Mengapa anda meragui saya boleh menerima panggilan daripada Tuhan?, katanya.

Saya sebenarnya mempunyai nombor terus tuhan dan saya boleh menelefonnya serta menerima arahan daripadanya. Saya menerima nombor Tuhan ketika saya melakukan upacara keagamaan dan saya telah mendengar satu suara yang mengarahkan saya menelefonnya, kata Sanyangore.


Menurut kata pastor itu lagi, dia akan memberikan nombor Tuhan itu kepada orang awam apabila mempunyai masa yang sesuai.

Sumber