Rakaman Video Kek Majlis Kahwin Terjatuh Jadi Tular, Reaksi Lelaki Ini Amat Melucukan Mencuit Hati Netizen


Setiap majlis perkahwinan dan kenduri kahwin pasti ada bermacam ragam dan aksi keluarga pengantin lelaki dan juga perempuan yang akan memeriahkan lagi majlis bersejarah berkenaan.

Kebanyakkan majlis kahwin pada zaman ini ada bermacam acara yang dilakukan untuk menjadikan majlis itu lebih bermakna dan seronok. Antara acara yang sering dilakukan seperti makan beradab dan juga acara memotong kek adalah acara yang boleh dikatakan wajib diadakan.

Baru-baru ini satu video yang agak melucukan jadi viral di media sosial yang membabitkan kek kahwin dan seorang lelaki yang dipercayai pengapit pengantin.

Kisah itu bermula apabila lelaki berkenaan membawa keluar satu kek yang katakan ditempah khas untuk pasangan pengantin utk acara memotong kek. Lelaki berkenaan mengeluarkan kek itu dari kereta dan secara tiba-tiba kek tersebut terjatuh ke jalan raya dan lelaki itu tidak dapat menyelamatkan kek yang dikatakan milik sahabatnya.

Rakaman video yang berdurasi 26 saat itu menunjukkan reaksi lelaki berkenaan yang telah menjadi perhatian netizen dan viral kerana rakaman itu dianggap sangat melucukan sehingga ada yang menyunting menjadikan meme.

Rakaman video tersebut telah dikongsi netizen dengan jumlah berpuluh ribu di Twitter yang telah dimuat naik oleh pemilik akaun Twitter milik Aiman Ariff.

Ramai netizen menyifatkan reaksi pemuda melihat kek tersebut jatuh sungguh melucukan dan ada yang mendakwa rakaman video tersebut dibuat mengikut perancangan dan tak kurang juga mengatakan si perakam tidak sepatutnya hanya merakam sebaliknya harus membantu lelaki terbabit.

Walau bagaimanapun, netizen tertanya apakah kesudahan di sebalik rakaman berkenaan dan apakah reaksi pertama pengantin apabila mendapat tahu kek untuk acara memotong kek telah rosak dan tidak lagi boleh digunakan kerana didapati kotor. - Koleksi Viral