Header Ads

RM16,000 Lesap Apabila Ditipu Lelaki Gay Menyamar Sebagai Wanita Janda Anak Satu


SHAH ALAM - Seorang lelaki yang dipercayai seorang gay telah menyamar menjadi wanita janda anak satu untuk menipu beberapa lelaki bagi mendapatkan duit.

Beberapa lelaki dikatakan telah menjadi mangsa lelaki ini dengan mengalami kerugian sebanyak RM7000 hingga RM16,000.

Lelaki terbabit Haris Syukrin, 23, yang berasal dari kampung Belakang Pendang, Kedah telah didakwa menyamar sebagai dua orang wanita yang dikenali sebagai Syarifah Syakilla dan Chinta Chanduri dengan menggunakan akaun Facebook palsu serta gambar-gambar wanita lain bagi melakukan perbuatan menipu itu.

Melalui perkongsian Manna Melynna, beliau tidak bukan berniat untuk membuka aib lelaki ini tetapi suspek dikatakan amat keterlaluan dan beliau juga ingin semua individu yang pernah ditipu oleh suspek tampil membuat laporan.

Menerusi hasi siasatan beliau, suspek telah menggunakan gambar orang lain serta menyamar sebagai wanita janda yang dipukul suami dan bercerai bagi meraih simpati untuk mendapatkan duit.

Suspek juga dikatakan pernah mengajak mangsanya bertunang dan berkahwin lalu disuruhnya memberikan wang agar dia dapat membelikan cincin pertunangan atau perkahwinan, jelasnya.

Setelah kes ini terbongkar dan suspek ditangkap, dia mendakwa telah disihir oleh seseorang yang tidak dikenali. Katanya sihir itu akan masuk ke dalam badan lelaki dan sekiranya dia ingin kembali kepada keadaan asal dia perlu meminum sperma daripada lelaki yang disukainya, jelas suspek.

Apabila saya berdepan dengannya saya agak terkejut kerana dia sangat pandai membuat suara perempuan. Kebanyakan mangsa suspek adalah mereka daripada kalangan orang Melayu serta warga asing terutamanya daripada Indonesi yang telah mengalami kerugian wang ribuan ringgit, katanya menjelaskan keadaan sebenar.

Suspek akhirnya telah diserahkan kepada pihak polis untuk dibuat siasat menyeluruh di atas kes ini. - Koleksi Viral
Powered by Blogger.