Seram, Lelaki Temui Gambar Perempuan Dicucuk Dengan 8 Batang Jarum Dijumpai Dalam Hutan

Apakah yang anda akan lakukan sekiranya menemui sesuatu yang aneh dan menakutkan ketika berada di dalam hutan? Mungkin ramai diantara kita akan mengalami rasa takut yang amat sangat dan sekiranya kita tidak tahu membaca Al Quran adalah menjadi satu kerugian kerana makhluk halus biasanya amat takutkan ayat-ayat suci.

Seorang lelaki telah berkongsi satu kisah yang menyeramkan apabila beliau memuatnaik gambar penemuan sehelai baju perempuan bersama dengan sekeping gambar seorang perempuan yang telah dicucukkan dengan 8 jarum di bahagian kemaluan dan juga muka yang dikatakan untuk tujuan ilmu hitam atau pun sihir.


Oleh: Mohd Nur Rahmat Jumrael

Bismillah. Allahumma solli ala muhammad.

Pernah dengar pugai atau buatan orang? Ke pernah dengar guna-guna orang atau mungkin sihir?

Mana-mana tempat mungkin benda ini masih wujud termasuk di Sabah. Orang berjaya, kita iri hati dan dengki. Orang tak terima cinta, kita bomohkannya. Kesan dari sihir itu, mangsanya merana, sakit sehingga ada yang maut.

Gambar di bawah dirakam oleh kawan saya iaitu Tony Hma, semasa mencari burung di dalam hutang, karambunai. Agak-agaknya, gambar yang dicucuk menggunakan jarum dan juga baju wanita ini untuk apa ye?

Sebelum ini sahabat sejemaah, diceritakan oleh Ustaz Mizan, pernah terkena sihir semasa menjalankan dakwa di sebuah daerah. Bila berubat, jantungnya seperti dicucuk-cucuk dengan benda tajam. Alhamdulillah individu itu berjaya disembuhkan.

Ada amalan yang dipegang sebagai pendinding. Antaranya melazimi Al-mathurat pagi dan petang.

p/s: banyakkan 'pendinding' dalam diri.