Susulan Kes Wanita Raih Simpati Adalah Tidak BENAR Sebaliknya Wanita Ini Ingin Mencari PENAWAR Untuk Anaknya - Netizen Diminta Hentikan Spekulasi


Susulan kes seorang wanita yang didakwa ingin meraih simpati orang ramai dengan menunjukkan gambar anaknya di media sosial adalah SALAH sama sekali apabila pihak kami sendiri, Koleksi Viral telah menghubungi wanita terbabit bagi mendapatkan kesahihan kes berkenaan.

Untuk menjawab segala pertanyaan dan kekecohan yang berlaku serta dakwaan netizen berkaitan dengan kes berkenaan, kami berhubung dengan Puan Nurin Diana melalui aplikasi messenger di laman Facebook dan sapaan kami diterima oleh beliau dengan bersahaja dan dijawab dengan baik dan tenang.

Di sini, Puan Nurin Diana menegaskan tuduhan yang dilemparkan kepadanya oleh netizen yang mengatakan beliau ingin meraih simpati adalah tidak benar dan beliau juga memaklumkan status-statusnya yang terdahulu sebenarnya bukan ingin meraih simpati tetapi sebaliknya ingin mencari PENAWAR untuk anaknya yang sedang sakit.

Di bawah ini adalah paparan status yang terpaksa Puan Nurin hapuskan memandangkan netizen terus mengecam beliau tanpa henti. Disebabkan itu beliau memadamkan status berkenaan. Jika diperhatikan memang benar apa yang dikatakan, tiada sedikit pun perkataan yang bermaksud meminta wang dan seumpamanya, sebaliknya ingin mencari penawar bagi penyakit anaknya itu.


Oleh itu, orang ramai dan netizen terutamanya, diminta menghentikan segala tuduhan, spekulasi, cacian, makian dan sebagainya terhadap Puan Nurin Diana sekeluarga, sebaliknya adalah baik sekiranya kita semua mendoakan kebaikan dan kesihatan untuk anaknya itu. - Koleksi Viral

Comments

You are welcome to share your ideas with us in comments!

Archive

Contact Form

Send