Wanita Berang Lelaki Rakam Video Dari Bawah Skirt Di Stesyen Minyak - Koleksi Viral
Terkini
Loading...

Tuesday, 16 May 2017

Wanita Berang Lelaki Rakam Video Dari Bawah Skirt Di Stesyen Minyak

Advertisement

Advertisement


KUALA LUMPUR - Seorang lelaki didakwa mengambil gambar seorang wanita menggunakan kamera telefon bimbitnya dari bawah skirt ketika wanita berkenaan ingin membuat pembayaran di kaunter Stesyen Minyak Shell di MRR2 baru-baru ini.

Dalam kejadian pagi Selasa, 9 Mei itu, mangsa mendakwa lelaki terbabit telah merakamkan video di bawah skirtnya sewaktu beliau berkunjung ke stesyen minyak berkenaan.

Menurut mangsa, beliau telah melaporkan kes berkenaan kepada pihak polis, namun laporan itu tidak dapat diterima memandangkan tiada bukti kukuh untuk mendakwa suspek.

Walau bagaimanapun, melalui rakaman litar tertutup (CCTV) yang terdapat di premis berkenaan telah membuktikan bahawa suspek berbuat demikian tetapi bukti rakaman yang dirakamkan oleh suspek tidak ditemui memandangkan telefon suspek tidak boleh dibuka disebabkan mangsa mencampakkan telefon suspek semasa kejadian yang menyebabkan telefon milik suspek didapati rosak.

Mangsa yang tidak berpuas hati kerana suspek dilepaskan disebabkan tiada bukti telah memuat naik rakaman video ketika kejadian di media sosial bagi menasihatkan orang ramai agar berhati-hati supaya perkara yang sama tidak berlaku kepada orang lain terutamanya kaum wanita.

Rakaman video berkenaan telah menarik perhatian netizen yang rata-rata diantara mereka tidak berpuas hati kerana suspek telah dilepaskan. - Koleksi Viral
Sumber: Mun Mun Tan

Share with your friends

Add your opinion
Disqus comments
Notification
Hai, klik apa tu? Boleh hubungi kami di ruangan contact.
Done