Kerana Gayakan Baju Berbulu Neelofa Dikecam Teruk Oleh Netizen


Neelofa adalah antara artis cantik yang sering menjadi perhatian dan turut menjadi ikutan peminat-peminatnya dan juga orang ramai apabila berpakaian serta berfesyen.

Artis wanita yang terkenal ini sentiasa mendapat kritikan dan komen dari netizen ketika beliau berfesyen. Dia turut pernah dikecam sebelum ini kerana berpakaian baju tee bersama dengan skirt labuh sewaktu mengacarakan satu program yang dikatakan tidak mengikut kesesuaian majlis terbabit.

Terbaru, sekali lagi artis ini dikritik hebat kerana memakai pakaian yang berbulu sewaktu menghadiri sebuah majlis yang diadakan di Bangkok Thailand. Neelofa juga turut memuat naik gambarnya yang diambil ketika memperagakan fesyen baju yang berbulu dengan berwarna putih itu berserta seluar berwarna hitam.


Ekoran pemakaian fesyen sebegitu, Neelofa dikritik oleh netizen di laman sosial Instagram miliknya yang rata-rata diantara mereka seolah-olah kurang senang dengan penampilan artis dari Kelantan ini dalam majlis berkenaan. Ada yang mendakwa baju yang dikapainya itu seperti kurang relevan bersamaan dengan acara yang dihadirinya.

Berikutnya adalah antara komen serta kritikan-kritikan dari netizen dan juga pengikutnya menerusi Instagram milik Neelofa.