Kerana Ingin Melepaskan Geram Akaun Instagram Milik Ibu Aliff Aziz 'Diserang' Netizen


KUALA LUMPUR - Akibat ingin melepaskan geram selepas tersebarnya berita tentang penyanyi dan pelakon Aliff Aziz yang dipercayai telah memukul isterinya, segelintir netizen bertindak menyerang akaun Instagram milik ibu artis lelaki itu, S Hafiza Basharahil.

Sebahagian dari netizen memberikan komen dengan berpendapat agar ibu artis lelaki itu menasihatkannya agar tidak mengasari isterinya di bawah status lama yang tidak ada kena mengena dengan insiden tersebut.

Antara perkara dan komen yang disampaikan netizen adalah pertikaian bagaimana Aliff mendapat didikan daripada keluarganya, malah ada diantara mereka turut menyelar tindakan sebahagian dari mereka yang menyerang Instagram milik inu artis lelaki terbabit.


Mereka juga turut meminta agar pihak yang marahkan dengan tindakan Aliff agar tidak menyalahkan keluarga dan ibunya memandangkan Aliff kini telah dewasa dan turut bertanggungjawab di atas perbuatannya sendiri.

Memetik laporan Berita Harian, walau bagaimanapun, ibu Aliff dilihat tidak memberikan sebarang reaksi di atas perbuatan sebahagian netizen berkenaan. - www.koleksiviral.com