Saturday, 1 July 2017

Lelaki Ini Mencari Saksi Kemalangan Jalan Raya Yang Menyebabkan Kematian Rakannya Sehingga Kini Belum Terbela


Apa yang anda rasakan sekiranya kemalangan jalan raya yang menyebabkan kematian keluarga anda sendiri sehingga kini tiada pembelaan kerana tiada saksi dan sebagainya.

Satu perkongsian pengguna laman sosial Facebook, Mohd Suhairi Anuar yang merayu kepada netizen agar menularkan statusnya agar dapat menemui saksi-saksi yang menyaksikan satu kemalangan maut yang membabitkan rakannya.

Oleh: Mohd Suhairi Anuar

Assalamualaikum WBT!

Saya minta jasa baik rakan-rakan untuk panjangkan posting saya ini bagi mencari SAKSI yang melihat kemalangan maut yang telah menimpa rakan saya pada tarikh 26/6/17 jam 5 petang bertempat di KM46 JALAN UTAMA FELDA BUKIT MENDI untuk tampil memberi keterangan di balai berhampiran ataupun boleh hubungi saya 0137369613.

Saya memerlukan SAKSI yang melihat pemandu tersebut memotong deretan kenderaan sehingga menyebabkan berlakunya pertembungan dari arah bertentangan. Saksi yang saya perlukan disini adalah saksi yang KENDERAANNYA DIPOTONG OLEH KERETA TERSEBUT / DERETAN KENDERAAN TERSEBUT / YANG BERADA DI BELAKANG KERETA TERSEBUT untuk tampil memberi keterangan di balai berhampiran.

Hari ini kita tolong orang yang tak bersalah, percaya janji ALLAH. Kita susah pada masanya ALLAH akan hantar manusia untuk membantu kita kelak.

Bukan semua rider bawak laju.

Bukan semua penunggan motorsikal adalah mat rempit.
#Justice4ZAMRi