Nora Danish Dikecam Netizen Kerana Pakai Jeans Koyak & Ada Pulak Nak Tolong Tampalkan Seluar Tu...


Artis cantik dan comel ini sering menjadi perhatian ramai peminatnya yang tersendiri apabila segala macam benda yang dilakukannya pasti ada yang memerhati malah tanpa rasa bersalah akan menegur dengan selamba.

Terkini, Nora Danish telah memuat naik beberapa gambar di laman sosial Instagram miliknya dengan niat untuk berkongsi dengan peminat tentang aktivitinya.

Gambar tersebut menunjukkan Nor Danish mengenakan seluar jeans koyak atau dipanggil trend ripped jeans yang telah lama digunapakai oleh ramai orang, namun, segelintir netizen seperti beranggapan seluar yang dipakai Nora itu seperti keterlaluan dan pelik memandangkan koyakan seluar jeans berkenaan jelas terkoyak di bahagia peha dan lutut.

Rata-rata netizen yang memberikan komen tentang trend ripped jeans yang dipakai Nora Danish malah ada diantara mereka yang menawarkan diri untuk menampal seluar jeans yang dipakai Nora itu. Komen-komen mereka seperti berikut.

A post shared by Nora Danish (@noradanish) on

Walau bagaimanapun, tidak semua netizen yang mengecam Nora Danish malah ada saja yang bersetuju dan mengatakan apa saja yang dipakai artis cantik ini tetap menarik dan sesuai dengannya sebagai seorang artis.

Inilah antara cabaran seorang selebriti yang dikenali ramai, seringkali menjadi bahan kecaman dan apa saja yang dilakukan akan menjadi perhatian semua orang lebih-lebih lagi peminatnya yang sering mengikuti perkembangan artis itu dari masa ke semasa. - www.koleksiviral.com