Saya Minta Maaf Di Atas Tuduhan Itu - Lelaki Tampil Buat Permohonan Maaf Kepada Sofi Jikan Kerana Cemburu Dan Salah Faham


Susulan kes Sofi Jikan yang dikatakan 'usha' isteri orang baru-baru ini yang jadi tular di media sosial, seorang lelaki dipercayai Rayyan Haidar, tampil buat permohonan maaf kerana salah faham.

Minggu lalu, satu kenyataan yang dipercayai ditulis oleh lelaki terbabit dengan menuduh Sofi Jikan usha isterinya jadi perhatian netizen.

Berikutnya adalah permohonan maaf dari Rayyan Haidar kepada Sofi Jikan menerusi media sosial.


Menurut Rayyan, dia memohon maaf di atas kenyataannya itu dengan menuduh artis lelaki berkenaan kerana dikatakan telah cuba menganggu pasangan ketika sedang menjamah makanan di sebuah kedai makan di utara baru-baru ini.

Rayyan Haidar dipercayai telah menemui Sofi Jikan secara berdepan untuk membuat permohonan maaf di atas kesilapannya itu dengan menuduh pelakon berkenaan.


Manakala, bagi Sofi Jikan perkara tersebut dianggap telah selesai dan turut menyatakan tidak akan membuat sebarang tindakan kepada lelaki terbabit di atas tuduhan yang dilemparkan kepadanya. - www.koleksiviral.com

Artikel berkaitan: Sofi Jikan Dituduh Usha Isteri Orang