Siti Saleha Dikecam Netizen Kerana Pakaian Semasa Bridal Shower Dengan Soalan 'Kahwin Nanti Buat Kat Gereja Ke?'


Heboh tentang artis cantik ini Siti Saleha yang akan menamatkan zaman bujangnya pada tanggal 28 Julai nanti dengan bakal suaminya yang dikenali sebagai Lutfi Azhar umpama pinang dibelah dua.

Sama seperti orang lain yang bakal melangsungkan majlis perkahwinannya tidak lama lagi, Siti Saleha dilaporkan telah mengadakan majlis bridal shower yang hanya dihadiri ahli keluarga, saudara terdekat dan rakan-rakan rapatnya.

A post shared by SITI SALEHA (@sallywho) on

Dengan niat ingin berkongsi kegembiraannya itu bersama peminat dan pengikutnya di laman sosial Instagram miliknya, artis wanita terkenal ini memuat naik beberapa gambar dan juga video ketika majlis tersebut dilangsungkan yang telah mendapat perhatian dan turut dikecam oleh segelintir netizen.

Beberapa netizen dilihat telah mengkritik cara beliau berpakaian yang dikatakan sering mendedahkan bahagian badannya dan paling mengejutkan ada yang bertanya, adakah Siti Saleha akan melansungkan pernikahannya di gereja?

Mungkin ada yang belum tahu beberapa lagi tentang Siti Saleha selain dari berdarah campuran Melayu dan Inggeris, Siti Saleha juga merupakan adik kepada seorang penyanyi anggota kumpulan Bunkface dan artis cantik ini mula dikenali serta menjadi popular setelah drama lakonannya yang bertajuk Nora Elena bergandingan bersama Aaron Aziz, selain itu dia dilahirkan di Basildon, England. - www.koleksiviral.com