Tangan Misteri Dalam Gambar Seorang Ibu Mendukung Anak Menjadi Tanda Tanya Sehingga Kini Belum Terungkai


Anda pasti seram sekiranya gambar yang diambil sendiri dengan tujuan untuk buat kenang kenangan tetapi terdapat objek lain di dalam gambar yang datangnya entah dari mana dan tidak tahu mengapa adanya objek berkenaan di dalam gambar.

Itulah yang berlaku kepada seorang ibu kepada 4 orang anak ketika mengambil gambar dan berkongsikan gambar tersebut bersama anaknya yang disayangi yang dilaporkan telah meninggal dunia beberapa hari lalu ketika dalam majlis memperingati anak kesayangannya itu.

Seperti yang dilaporkan The Sun, situasi yang menakutkan itu dihadapi oleh Laura Clarke dari Belfast, Ireland Utara, apabila terkejut dengan keadaan itu setelah mendapati seperti sesuatu yang tidak kena dengan gambar dirinya serta anak lelakinya yang ketika itu dia sedang mendukung anaknya itu.
Objek asing yang terdapat dalam gambar tersebut telah disedari oleh suami kepada saudara kandungnya sendiri selepas melihat gambar terbabit bersama-sama.

Menurutnya, lebihan tangan yang terdapat pada gambar tersebut amat memelikkan memandangkan tangan Laura yang sebelah lagi sedang mendukung Theo, anak lelakinya, manakala yang sebelah lagi tangannya dilihat sedang diangkat.

Selepas melakukan penelitian pada gambar berkenaan, tangan misteri tersebut dilihat muncul pada gambar itu bermula dari paras pinggang Laura dan ianya kelihatan seperti sedang mendukung Theo yang telah meninggal dunia itu.

Sehingga kini penjelasan tentang misteri tangan tersebut masih lagi belum terungkai dan bagi Laura dia percaya bahawa tangan tersebut berkemungkinan adalah tangan dari mendiang bapanya, Terry yang telah meninggal dunia sewaktu anak bongsu Laura dilahirkan, katanya. - www.koleksiviral.com