(VIDEO) Kanak-Kanak Lelaki Bermain Dengan Alat Bantuan Hubungan Intim Di Tempat Tidur Cetus Kemarahan Netizen


Tular di media sosial satu rakaman video yang memaparkan seorang kanak-kanak lelaki sedang bermain dan menghisap sejenis alat yang dipercayai replika bantuan dalam hubungan intim orang dewasa yang dikatakan milik ibunya.

Rakaman video berkenaan dimuat naik oleh satu akaun laman sosial Instagram yang menggunakan nama @thenewbikingregetan turut menarik perhatian netizen yang rata-rata telah mengecam tindakan pemilik video terbabit kerana membiarkan budak lelaki itu bermain dengan peralatan sebegitu dan merakam serta memuat naik ke laman sosial.

Menurut pemilik akaun Instagram berkenaan, "untuk ibu bapa di rumah, diminta berhati-hati ketika memuat naik video atau pun gambar, apatah lagi memuat naik video yang mempunyai unsur sengaja serta disebarkan ke media sosial.

Netizen semakin bijak dan seperti ibu kepada budak lelaki berkenaan yang memuat naik video tersebut seharusnya si ibu berfikir terlebih dahulu sebelum disebarkan ke media sosial", katanya.

Menurutnya, pemilik rakaman video tersebut tidak mengaku bahawa beliau yang merakamkan video yang menunjukkan aksi kanak-kanak berkenaan dan memuat naik ke laman sosial.


Sementara itu, segelintir netizen berpendapat tindakan si ibu yang menganggap aksi anaknya itu sebagai hiburan dan lucu adalah salah sama sekali, malah rakaman sebegitu tidak sepatutnya disebarkan kerana tidak berfaedah dan ianya amat memalukan.

Orang ramai terutamanya ibu bapa dinasihatkan agar berhati-hati sebelum memuat naik rakaman video atau pun gambar milik mereka ke laman sosial kerana dikhuatiri kes seperti ini akan berlaku lagi. - Koleksi Viral