(VIDEO) Kau Menari Macam Tu Seperti Menggoda, Semua Lelaki Yang Tengok Pasti Akan Tergugat Iman


Di zaman teknologi terbaru kini perbuatan merakam video peribadi yang menunjukkan perkara-perkara yang tidak sepatutnya dilihat umum dan memuat naik ke media sosial lalu tersebar dengan cepatnya adalah perbuatan yang boleh dianggap tidak bijak dan boleh mencemarkan imej diri sendiri malah turut merasa malu apabila dikecam orang ramai.

Dek kerana kecanggihan teknologi terkini, rakaman video juga boleh disunting dan diubah suai mengikut kehendak penyunting untuk mengubah apa saja seperti bentuk badan, pakaian, gambar dan apa saja dengan hanya beberapa klik.

Melalui laman Kita Viral, itulah yang berlaku kepada dua orang gadis yang tidak dikenali yang sedang gembira merakamkan gambar mereka berjoget dan menari mengikut rentak lagu di dalam sebuah kereta. Rakaman tersebut dipercayai menggunakan kamera yang terdapat di telefon pintar milik salah seorang daripada mereka.

Lebih menyedihkan apabila salah seorang dari gadis yang sedang menari tersebut didapati memakai tudung muslimah yang turut bergoyang dan menari mengikut rentak muzik yang sedang kedengaran.


Apa yang ibu bapa atau keluarga anda yang akan menonton video seperti ini dan mendapati orang yang sedang menari itu adalah anak mereka atau keluarga mereka? Mereka pasti akan malu. - www.koleksiviral.com