(VIDEO) Lelaki Trauma Diganggu & Diintai Dari Bawah Pintu Ketika Melepaskan Hajat Dalam Tandas Awam


Kes mengintai orang membuang air ketika berada di dalam tandas sering berlaku di mana-mana sahaja malahan boleh dikatakan kes sebegini sering berlaku hampir setiap hari yang biasanya wanita yang menjadi mangsa.

Namun, berbeza dengan satu kes yang telah menarik perhatian netizen ini apabila kes orang mengintai di tandas awam yang telah dimuat naik ke laman sosial oleh mangsa sendiri jadi viral dan tersebar hampir ke seluruh media sosial.

Biasanya kes sebegini mangsanya adalah perempuan tetapi berbeza dengan seorang pengguna Facebook ini yang memuat naik satu video yan mendedahkan perbuatan itu dilakukan oleh seorang lelaki yang ingin mengintai lelaki sedang melepaskan hajatnya di tandas awam.

Menurut Cram Jannchael V. Pacifico, beliau memasuki ke tandas awam di sebuah kompleks membeli belah yang dikenali sebagai Trinoma Mall di Filipina.

Menurutnya, ketika dia sedang membuang secara tiba-tiba dia telah diganggu oleh seorang lelaki yang berada di tandas bersebelahannya dengan menunjukkan aksi yang menjijikkan yang dapat dilihat melalui bayang-bayang dari cahaya lampu dari bawah lantai tandas berkenaan.

Disebabkan bimbang sesuatu yang akan berlaku ke atas dirinya, mangsa merakamkan aksi lelaki berkenaan dan yang lebih mengejutkan suspek telah menghulurkan tangan dari bawah dinding tandas untuk memegang badan mangsa malah turut menunjukkan wajahnya seperti dalam rakaman video tersebut.


Tindakan suspek itu telah menyebabkan mangsa trauma dan bertindak menyebarkan rakaman video berkenaan ke laman sosial yang kini mendapat ratusan ribu perkongsian malahan turut menarik perhatian berbagai lapisan masyarakat yang mengecam tindakan suspek yang tidak senonoh itu. - www.koleksiviral.com