Budak 4 Tahun Dah Pandai Macam Orang Tua - "Kakak, Hisaplah Kakak..."


Kanak-kanak 4 tahun meminta seorang wanita menghisap alat sulitnya, adalah mustahil dan sukar untuk dipercayai tetapi itulah yang berlaku kepada seorang wanita yang mendakwa telah menerima satu gangguan seksual dari seorang kanak-kanak yang berusia 4 tahun.

Wanita yang dikenali sebagai Sera itu berkata, dia telah bertemu dengan kanak-kanak berkenaan ketika dia menghadiri satu majlis kenduri. Sewaktu sedang seronok melayani karenah ramai kanak-kanak yang berada di majlis itu, tiba-tiba dia didatangi oleh seorang kanak-kanak yang berkelakuan mencurigakan dan pelik.

Budak tersebut mendekatinya yang ketika itu berada di atas kantai berdekatan dengan sofa dan secara tiba-tiba kanak-kanak itu menurunkan seluarnya dan memegang 'bebird' dan terus berkata. "kakak hisaplah kakak"Kecik-kecik dah pandai..

Bukan itu saja, malah kanak-kanak terbabit turut mengarahkan bebirdnya ke arah muka Sera. Akibat terkejut dengan tindakan budak tersebut, Sera terus menolaknya dan mengatakan, 'Buat apa ni? Malulah tak pakai seluar".

Pada mulanya Sera beranggapan dia mungkin tersalah dengar atau kanak-kanak terbabit hanya ingin bergurau atau bermain-main dengannya. Tetapi, tindakan kanak-kanak itu dengan mendekatkan bebirdnya ke mulutnya mengambarkan budak tersebut mungkin menginginkan Sera melakukan aksi tersebut terhadapnya. Mesti dia pernah tengok atau pernah diajar kot!

Walau bagaimanapun, menurut Sera, dia tidak melaporkan perbuatan kanak-kanak berkenaan kepada kedua ibu bapanya memandangkan fikiranya dikatakan begitu runsing memikirkan bagaimana kanak-kanak di usia begitu boleh melakukan perbuatan itu dan di manakah budak itu mempelajarinya.

Sehingga kini, kisah yang telah dikongsi oleh Sera di laman sosial turut menerima berbagai reaksi segelintir netizen yang rata-rata diantara mereka menyatakan amat terkejut dengan apa yang telah berlaku dan dilakukan oleh kanak-kanak berkenaan.

Ada yang berpendapat, inilah realiti yang harus dihadapi oleh generasi muda pada masa kini yang terlalu terdedah dengan perkembangan media sosial yang tiada pemantauan dari ibu bapa. - www.koleksiviral.com