(VIDEO) Selepas Hebat Dikecam Netizen, Akhirnya Afifah Nasir Tampil Dengan Sidang Media Khas


Terdahulu Aliff Aziz dan Bella Astillah telah pun membuat satu sidang media khas yang berkaitan dengan kontorversi yang melanda di antara mereka dan juga Afifah Nasir adik kepada pelakon cantik Anzalna Nasir.

Terkini, Afifah Nasir pula yang menyusul dengan sidang media yang dikatakan baru sahaja berlangsung secara live yang memperakui kesilapannya apabila mengizinkan artis lelaki terbabit Aliff Aziz untuk memegang tangannya. Dia turut meminta maaf di atas kesalahan yang telah dilakukannya itu.

Menurut Afifah, dia telah mengambil keputusan untuk berdiam diri disebabkana tas nasihat peguammnya dan turut berkata dia tidak mahu mengeruhkan keadaan yang mungkin akan menjadi lebih teruk lagi.

Afifah dilihat turut melahirkan rasa kecewanya terhadap netizen apabila mereka mengecam dirinya apabila dikatakan mereka hanya mendapat tahu dan mendengar tentang cerita dari hanya satu pihak sahaja, sebaliknya mereka tidak tahu langsung tentang keadaan yang sebenarnya.

Berikutnya adalah penjelasan terperinci dari Afifah dan selepas kenyataan ini tiada lagi kecaman dan kontroversi yang akan berlaku.Walau bagaimanapun, semoga semua kekusutan dan kekeruhan dapat diselesaikan dengan baik dan tiada lagi kecaman serta tuduhan. - www.koleksiviral.com