(VIDEO) Wanita Berang Menendang Seorang Lelaki Selepas Menggesel Alat Sulitnya Di Kaki Dalam Bas


Akibat melakukan perbuatan yang tidak senonoh terhadap seorang wanita ketika berada di dalam bas awam, seorang lelaki ditahan polis selepas perbuatannya itu disedari oleh mangsa yang juga penumpang bas.

Kejadian itu berlaku di dalam sebuah bas di daerah Luoyang, Wilayah Henan, China, di mana suspek dikatakan pada mulanya sedang duduk di tempat duduknya, namun akhirnya bangun sebelum berjalan dan berdiri secara berhadapan dengan seorang wanita yang sedang duduk sambil melihat telefon pintarnya.

Lelaki berkenaan kemudiannya dilihat melakukan perbuatan jahatnya itu dengan menggeselkan alat sulitnya itu ke kaki wanita tersebut.

Selepas menyedari dia diperlakukan sebegitu, wanita itu kelihatan berang sebelum bertindak menendang suspek yang kelihatan bersahaja seolah-olah tiada apa-apa yang sedang berlaku. Manakala, semua penumpang yang menyedari akan kejadian itu dilihat memandang ke arah suspek.


Ekoran kejadian yang amat memalukan itu, polis akhirnya menahan suspek setelah didapati bersalah di atas perbuatannnya itu selepas dihubungi oleh mangsa yang merasakan dirinya diperbodohkan.

Lelaki terbabit dikatakan akan ditahan selama 5 hari selepas perbuatannya itu menjadi satu kesalahan besar iaitu mencabul wanita di tempat awam. - www.koleksiviral.com