Tentang

KOLEKSI VIRAL adalah satu jenama bagi portal media online bebas di bawah pengurusan KOLEKSI VIRAL. Walapun kami tidak begitu dikenali, namun kami juga mampu memviralkan berita-berita terkini, isu semasa, gambar, video dan apa saja berkaitan dengan maklumat dalam atau luar negara.

Kami juga mampu menyiarkan berbagai kisah menarik untuk tatapan pembaca, malah kami juga sering menerima pelbagai aduan, cerita dan kisah yang berkaitan dengan isu-isu kekeluargaan, rumah tangga dan banyak lagi untuk dipaparkan.

Kami amat berbesar hati menerima sebarang aduan dan kisah semasa yang berkaitan untuk dikongsikan dengan semua pembaca di sini. Anda juga boleh menghubungi kami dan menceritakan kepada kami melalui ruangan 'contact'.

Walau bagaimanapun, setelah kami menerima aduan dan cerita, adalah menjadi satu kemestian kepada kami untuk membuat keputusan sama ada akan menyiarkan atau pun tidak di portal biasa ini. Sekiranya ianya menarik dan memenuhi kriteria yang diperlukan, kami akan menyiarkannya. Jika sebaliknya, kami akan memaklumkan kepada anda.

Untuk sebarang penyiaran artikel, kami tidak akan sesekali mendedahkan identiti pengadu sekiranya diminta dan maklumat tentang pengadu adalah menjadi rahsia kami dengan jaminan 100% sulit.